Paine cu zucchini si nuci

Printeaza

Paine cu zucchini si nuci din: oua, zucchini, zahar, ulei vegetal, vanilie, faina, sare, bicarbonat de sodiu si nuci.

Zucchini este o legumă săracă în calorii și bogată în nutrienți. Este o sursă bună de fibre, vitamina C, vitamina A, potasiu și antioxidanți. Consumul regulat de zucchini poate sprijini sănătatea digestivă, poate îmbunătăți sistemul imunitar, poate promova sănătatea inimii și poate contribui la scăderea în greutate.

Există mai multe varietăți de zucchini, inclusiv cele de culoare verde închis, verde deschis și chiar galben. Zucchini galben este similar în gust și textură cu cel verde, dar poate adăuga o notă vizuală interesantă în preparatele culinare.

 

 

 

Ingrediente:Paine cu zucchini si nuci

  • 3 oua
  • 3 dovlecei zucchini rasi
  • 2 cani de zahar
  • 1 cana de ulei vegetal
  • 1 lingura de vanilie
  • 2, 1/2 cesti faina
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 cana de nuci tocate

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 280 grade.

Se bat ouale spuma, se incorporeaza zaharul si vanilia. Se amesteca dovlecelul ras si uleiul. Incorporati faina, sare, bicarbonat de sodiu si amestecati bine.

Adaugati nucile tocate si turnati aluatul în doua tavi de paine unse in prealabil. Coaceti pentru aproximativ 1 ora.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Chec cu ciocolata si zucchini

Chec cu ciocolata si zucchini

Chec cu ciocolata si zucchini din: faina, cacao, sare, oua, unt, ulei, praf de copt, ciocolata, zucchini, zahar, migdale, nuci. Ingrediente: 250 g făină 1 linguriţă cu praf de copt 15 g cacao 1 praf de sare 3 ouă 100 g unt 50 ml ulei 50 g ciocolată neagră 50 g ciocolată cu lapte 150 g […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.