Oua umplute cu ficatei de pasare

Printeaza

Oua umplute cu ficatei de pasare

Oua umplute cu ficatei de pasare

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 150 g ficăţei de pasăre
  • 30 g unt
  • 2 ardei iuţi
  • sucul de la o lămâie
  • 4 linguri vin alb
  • sare, piper
  • un praf de nucşoară
  • 5-6 foi de salată verde.

Preparare:

Se fierb ouăle tari, se taie în jumătăţi pe lung şi se scot gălbenuşurile. Separat, se prăjesc ficăţeii în puţin unt, se lasă să se răcească, apoi se trec prin maşina de tocat.

Intr-un vas, se freacă gălbenuşurile cu vinul şi sucul de lămâie până rezultă o pastă consistentă. Se adaugă ficatul tocat, se condimentează cu sare, piper, nucşoară, ardeiul iute (fără seminţe), tocat, boia iute, amestecând bine.

Cu această pastă se umplu jumătăţile de ou. Se aşază pe un platou şi se decorează cu salata verde.

Oua umplute cu ficatei de pasare.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta de oua umplute foarte buna. Si eu fac de oua umplute: cu maioneza, cu ficat. Sunt delicioase, doar sa nu mancam prea multe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.