Noodles cu susan

Printeaza

Noodles cu susan din: noodles, tofu, ciuperci, fasole verde, ardei rosu, ceapa verde, zahar, seminte de susan, coriandru, ulei de susan, sos de soia, tahini, unt de arahide, sirop de artar, ghimbir, usturoi.

Ingrediente:Noodles cu susan

  • 1 pachet de noodles
  • 1 bucata tofu, tocata
  • 3 ciuperci
  • 1 kg fasole verde
  • 1 ardei rosu , tocat
  • 4 cepe verzi , tocate
  • 1 varf de cuțit de zahar
  • 3 linguri semințe de susan
  • 1/2 cana coriandru , tocat

Ingrediente pentru sos :

  • 1/2 ceasca ulei de susan
  • 1/2 ceasca sos de soia
  • 1/4 ceasca tahini
  • 1 lingura unt de arahide
  • 2 linguri de sirop de arțar
  • 1 lingura de ghimbir proaspat ras
  • 2 catei de usturoi, tocat

 

Mod de preparare:

Intr-o oală mare se gatesc taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg si se pun deoparte .

Intre timp, incalziti cuptorul la 200C.

Intr-o tava puneti hartie de copt si adaugati ciupercile. Se stropesc cu un pic de ulei de susan, sos de soia și un varf de cuțit de zahar. Gatiti pentru 12-15 minute. Lasati sa se raceasca si apoi taiati felii.

Curatati si gatiti fasolea verde pentru cateva minute la abur. Pastrati deoparte.

Intr-un castron mare, amestecati impreuna ulei de susan, sos de soia, susan, unt de arahide, sirop de arțar, ghimbir și usturoi. Adaugați taiteii in castronul cu sos si se amesteca bine.

Adaugati legumele, tofu, frunze de coriandru și semințe de susan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.