Muschi de vita la gratar

Printeaza

Muschi de vita la gratar

Ingrediente:Muschi de vita la gratar

  • 1kg muschi de vita
  • 1 lingura unt
  • 1/2lamâie
  • 400g mustar picant
  • 1 leg. patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în 8 felii mai groase si se bate putin cu ciocanul de snitele. Se unge apoi cu mustar pe ambele parti si se frige pe gratarul încins.

Se scoate pe o farfurie calda, deasupra carnii se presara patrunjel verde, sare si piper, dupa gust, si se pune un cubulet de unt.

Se serveste cu garnitura de cartofi si cu legume proaspete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.