Muschi de caprioara

Printeaza

Muschi de caprioara 

Ingrediente:Muschi de caprioara

  • 1 kg carne caprioara
  • 50 g slănină
  • 1 lingură unt
  • apă
  • 1 pa­har vin (sau oţet)
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curăţăm de vine muşchiul de căprioară şi îl punem să se marineze 12 ore în oţet sau în vin roşu. Scoatem muşchiul, îl ştergem cu şervetul, îl împănăm cu slă­nină şi, cu 1/2 oră înainte de masă, îl punem într-o tavă, turnăm unt fierbinte şi îl dăm la cuptor încins, procedînd ca la vrăbioară.

După ce s-a fript, îl tăiem, îl aranjăm pe farfurie după forma bucăţii întregi şi aşezăm împrejur garnituri de zarzavat.

Servim cu sos picant, turnat în sosieră.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • muschi de caprioara

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.