Mancarica de spanac si ceapa

Printeaza

Mancarica de spanac si ceapa din: spanac, ceapa, sare.

Ingrediente:Mancarica de spanac si ceapa

  • 1,5 kg spanac
  • o ceapă
  • sare

 

Mod de preparare:

Spanacul se alege frunză cu frunză şi se opăreşte în apă clocotită.

Se lasă la scurs şi apoi se toacă mărunt. Se pune ceapa curăţată şi tăiată mărunt, la călit, se presară cu sare şi apoi se adaugă spanacul tocat.

Se toarnă puţină apă şi se lasă la fiert 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.