Mancare de spanac cu smantana
PrinteazaMancare de spanac cu smantana din: spanac, unt, smantana, pesmet, usturoi, sare, piper, ulei, oua.
- 500 g spanac
- 30 g unt
- 150 g smântână
- 1 lingură pesmet
- 4 căţei usturoi
- sare
- piper
- 1 lingură ulei
- 2 ouă ochiuri
Mod de preparare:
Incingi uleiul, prăjeşti 2 minute pesmetul şi îl dai deoparte.
Speli spanacul frunză cu frunză şi îl fierbi câteva minute în apă clocotită cu sare, apoi îl pui la scurs. Topeşti untul şi adaugi usturoiul tăiat feliuţe, sare şi piper după gust, apoi spanacul. Amesteci, torni smântână, apoi pesmetul, omogenizezi şi dai vasul la cuptor 5 minute. îl serveşti cu ouă ochiuri.
Pofta buna!