Mancare de fasole uscata

Printeaza

Mancare de fasole uscata din: fasole, ceapa, ardei, rosii, ulei, cimbru, patrunjel, sare. O reteta simpla si gustoasa.

Poate te inrereseaza si:

Ingrediente:Mancare_de_fasole_cu_coada_de_porc_06

  • 1/2 kg fasole
  • 2 cepe
  • 3-4 ardei
  • 4-5 roşii
  • ulei
  • cim­bru
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe ca în reţeta de fasole bătută. In timpul fierberii se adaugă uleiul, ceapa, ardeii şi roşiile tăiate mărunt.

Când fasolea este fiartă se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, cimbrul şi se potriveşte de sare.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.