Mancare cu sfecla si perisoare

Printeaza

Mancare cu sfecla si perisoare din: ceapa, amestec de carne tocata, ou, pesmet, sare, piper, boia de ardei dulce, varza rosie, sfecla, morcovi, ulei, supa, boabe de porumb, smantana fermentata si patrunjel.

 

Ingrediente:Mancare_cu_sfecla_si_perisoare

  • 2 cepe
  • 400 g amestec de carne tocata
  • 1 ou
  • 3-4 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 500 g varza rosie
  • 3 sfecle
  • 3 morcovi mari
  • 2 linguri ulei
  • 1 l supa
  • 200 g boabe de porumb
  • 200 g smantana fermentata
  • 1 lingura patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ceapa cubuleţe şi amestecaţi jumătate din ea cu oul, carnea tocată, pesmetul, sarea, piperul şi boiaua de ardei.

Formaţi perişoare şi fierbeţi-le în apă cu sare cca. 10 mi­nute. Pregătiţi legumele.

Tăiaţi varza fâşii, apoi daţi pe râză­toare sfecla şi morcovii. Căliţi restul cepei în ulei.

Adăugaţi le­gumele şi căliţi-le, de asemenea. Stingeţi cu supa şi fierbeţi alte 15 – 20 de minute.

Scurgeţi porumbul şi adăugaţi-l în tigaie în ultimele 5 minute. Scurgeţi perişoarele şi adăugaţi-le în ames­tecul de mai sus.

Condimentaţi mâncarea cu sare şi piper. Amestecaţi smântână, pătrunjelul, sarea şi piperul şi turnaţi to­tul peste mâncare.

Mancare cu sfecla si perisoare

Mancare_cu_sfecla_si_perisoare

 

Poftă bună!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Mancare de sfecla si ceapa rosie

Mancare de praz si sfecla

Mancare de praz si sfecla din: sunculita, oua, praz, sfecla rosie, seminte de chimen, ulei, sare, piper. Ingrediente: 250 g sunculita 6 oua 4 fire de praz 500 g sfecla rosie 1 lingurita seminte de chimen 4 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi sfecla, tăiaţi-o în cubuleţe şi puneţi-le la fiert în […]

 

Ceapă coaptă

Sfecla coapta cu otet balsamic, maghiran si usturoi

Sfecla coapta cu otet balsamic, maghiran si usturoi din: sfeclă, usturoi, frunze de maghiran sau oregano proaspăt, sare şi piper negru, oţet balsamic, ulei de măslme extravirgin. Ingrediente: 455 g sfeclă crudă proaspătă 10 căţei de usturoi, zdrobiţi cu tot cu coajă 1 mână de frunze de maghiran sau oregano proaspăt sare şi piper negru proaspăt măcinat 10 linguri cu oţet […]

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.