Mancare de praz si sfecla

Printeaza

Mancare de praz si sfecla din: sunculita, oua, praz, sfecla rosie, seminte de chimen, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Mancare_de_praz_si_sfecla

  • 250 g sunculita
  • 6 oua
  • 4 fire de praz
  • 500 g sfecla rosie
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi sfecla, tăiaţi-o în cubuleţe şi puneţi-le la fiert în puţină apă cu sare. Puneţi apă doar cât să acopere cubuletele de sfeclă.

Fierbeţi-le 20 de minute şi strecurati-le. Prăjiţi şunculiţă tăiată în cubuleţe şi când este uniform rumenită, adăugaţi prazul tăiat în rondele.

Când prazul s-a înmuiat, turnaţi deasupra ouăle bătute, ameste­cate cu sare şi piper.

Repartizaţi preparatul pe farfurii calde şi presăraţi cu chimenul măcinat.

Mancare de praz si sfecla

Mancare_de_praz_si_sfecla

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta este o reteta de post, nu-i asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.