Macrou cu mazare, ardei gras si morcov

Printeaza

Macrou cu mazare, ardei gras si morcov din: morcov, mazare, macrou, ardei gras, ulei, sare, piper, zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • o mana de mazare curatata
  • 1 fileu de macrou
  • 1/2 ardei gras verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovul, îl speli şi-l tai rondele. Speli ardeiul şi-l tai bucăţi potrivie.

Intr-o tigaie pui uleiul, legumele tăiate, mazărea şi le sotezi. Stingi focul şi le aşezi într-o tavă.

Decongelezi peştele, îl usuci cu şeiveţele, îl dai cu sare şi piper şi-l pui peste legume.

Stropeşti peştele cu zeama de la lămâie şi dai la cuptor până se rumeneşte macroul şi se îmbină aromele.

 

Macrou cu mazare, ardei gras si morcov

Macrou_cu_mazare_ardei_gras_si_morcov

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.