Macrou cu cimbru

Printeaza

Macrou cu cimbru din: macrou, ceapa, margarina, cimbru, rosie, sare, piper.

Ingrediente:Macrou cu cimbru

  • 3 bucăţi de macrou cu icre
  • 1 ceapă
  • 1 lingură cu margarină
  • cimbru
  • 1/2 roşie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele de intestine şi spală bine interiorul şi exteriorul. Despică pe jumătate până aproape de coadă şi apasă uşor ca să se desfacă.

Presară cimbru, piper şi sare, umple peştii cu ceapă tocată mărunt, bucăţele de margarină şi icre. Unge o tavă cu unt, bagă peştii la cuptor cu partea umplută în sus şi lasă până se rumenesc.

Din când în când, toarnă deasupra, cu lingura, din untul topit în tavă. Spre sfârşit, adaugă şi roşia tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.