Macaroane milaneze cu cascaval

Printeaza

Macaroane milaneze cu cascaval din: macaroane, sunca, limba, ciuperci, cascaval, unt, sare.

Ingrediente:Macaroane milaneze cu cascaval

  • 500 g macaroane
  • 100 g şuncă
  • 100 g limbă
  • 100 g ciuperci
  • 150 g caşcaval
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui macaroanele în apă clocotită şi le laşi să fiarbă conform instrucţiunilor de pe pachet. Adaugi la fiert şl un praf de sare.

Când sunt fierte, scurgi macaroanele şi le treci prin jet de apă rece. Cureţi ciupercile de pieliţe, le speli şi le tai feliuţe, apoi le înăbuşi în unt fierbinte.

Fierbi limba şi o cureţi. Apoi o tai fâşii subţiri ca tăiţeii. La fel procedezi şi cu şunca fiartă.

Macaroanele, bine scurse le amesteci cu şunca, limba şi ciupercile, le aşezi într-un vas incasabil, torni unt deasupra, presari caşcaval ras şi dai la cuptor pentru 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.