Lutenita

Printeaza

Lutenita din: rosii, untdelemn, ceapa, ardei iute, patrunjel, sare.

Ingrediente:Lutenita

  • 6 roşii mari, cărnoase, răscoapte
  • 1 pahar untdelemn
  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se coc roşiile-ntr-o tavă, la cuptor, până le seacă zeama şi devin maro­nii. Ceapa, ardeiul, pătrunjelul se toacă mărunt.

Se scot pieliţele de pe roşii, carnea rămasă se terciuieşte şi se freacă cu ulei, ceapă, ardei iute, verdeaţă şi sare

Se mănâncă cu mămăligă, pâine, ca aperitiv.

Lutenita

Lutenita

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • lutenita
  • reteta lutenita
  • lutenita pret

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.