Iepure in sos de vin cu usturoi

Printeaza

Iepure in sos de vin cu usturoi din: iepure salbatic, faina, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, usturoi, vin alb.

Ingrediente:Iepure in sos de vin cu usturoi

  • 1 iepure
  • 50 g făină, condimentata cu sare și piper negru proaspat macinat
  • 300 ml ulei de măsline
  • 5 crengute de rozmarin
  • 30 de catei de usturoi, decojit
  • 300 ml vin alb sec

 

Mod de preparare:

Dati carnea prin faina, apoi prajiti intr-o tigaie in putin ulei de masline. Incorporati rozmarin, usturoi și restul de ulei de masline. Adăugați vinul și se amestecă bine.

Se aduce amestecul până la punctul de fierbere, apoi se acopera partial cu un capac și lăsați să fiarba timp de aproximativ 2 ore. Când sosul s-a ingrosat, iar carnea este fragezita, indepartati oasele.

Asezonati și serviti cu garnitura, dupa preferinta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.