Iepure cu rosii uscate

Printeaza

Iepure cu rosii uscate din: iepure, ulei, unt, ceapa, rosii, telina, usturoi, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Iepure cu rosii uscate

  • un iepure
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 6 roşii uscate
  • un fir ţelină
  • 3 căţei usturoi
  • o lămâie
  • 2 crenguţe cimbru
  • o crenguţă rozmarin
  • 500 ml vin alb
  • 500 ml supă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Iepurele se porţionează, se presară cu sare şi piper şi se rumeneşte în ulei încins cu unt. Se presară cimbru şi rozmarin, se adaugă usturoiul pisat, se acoperă şi se lasă 30 de minute pe foc.

Se adaugă ţelină, morcovul, roşiile şi ceapa tocate, se toarnă supa şi se lasă 15 minute pe foc. Se adaugă vinul şi lămâia felii şi se dă vasul la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.