Iepure fraged la cuptor

Printeaza

Iepure fraged la cuptor din: iepure, ceapa, morcovi, ulei, boia, mustar, usturoi, sare.

Ingrediente:Iepure fraged la cuptor

  • 2 iepuri
  • 3 cepe
  • 2 legături ceapă verde
  • 10 morcovi
  • 100 ml ulei
  • o linguriţă boia
  • o linguriţă muştar
  • o linguriţă usturoi praf
  • o linguriţă sare
  • 1/2 linguriţă piper măcinat
  • 500 ml vin alb sec

 

Mod de preparare:

Din legumele curăţate şi tăiate se face un pat care se aşază în tavă, se stropeşte cu ulei şi se presară cu sare. Se amestecă uleiul rămas cu muştarul, boiaua, praful de usturoi, sare şi piper şi se unge carnea pe toate părţile.

Se aşază în tava de copt, se toarnă vinul, se acoperă cu folie şi se lasă la cuptor pentru o oră. Se scoate folia şi se mai lasă 20 de minute, până ce carnea este frumos rumenită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.