Gulas de vita cu carnati

Printeaza

Gulas de vita cu carnati din: rosii, boia, carne de vita, carnati, ulei, ceapa, cartofi, morcovi, ardei, bulion, zahar, seminte de chimen, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Gulas de vita cu carnati

  • 300 g roşii cuburi
  • boia dulce
  • boia iute
  • 500 g carne de vită
  • 200 ml supă de legume
  • 200 g cârnaţi
  • ulei
  • 1 ceapă
  • 6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri bulion
  • 1 frunză de dafin
  • puţin zahăr
  • seminţe de chimen
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli şi tai cubuleţe carnea, apoi o prăjeşti în ulei. Adaugi ceapa tocată, ardeiul gras tăiat şi morcovii daţi prin râzătoare. Torni puţină supă de legume şi laşi să fiarbă, acoperit, până se înmoaie carnea.

Adaugi cartofii cuburi, restul de supă, dafinul, seminţele de chimen, apoi sărezi şi piperezi după gust. Laşi la fiert până se pătrund cartofii. Separat, rumeneşti feliile de cârnat.

Pui în vasul cu carne roşiile cuburi, bulionul, boia dulce şi iute, după gust, o linguriţă de zahăr şi feliile de cârnat. Laşi la fiert încă 10 minute ca să se combine aromele şi opreşti focul.

Serveşti gulaşul cu pătrunjel verde tăiat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.