Grătarul Perfect: 10 Rețete Simple pentru un gratar delicios. Dacă iubirea pentru gustul autentic al grătarului vă face să salvați cu nerăbdare fiecare zi de weekend pentru a aprinde grătarul, atunci sunteți în locul potrivit!
Vom împărtăși cu voi 10 rețete simple la grătar care vor face deliciul vostru și al invitaților voștri.
Cu ajutorul acestui articol, veți putea savura preparate grătare delicioase fără să vă petreceți ore în bucătărie.
Piept de Pui Marinat
Ingrediente:
piept de pui
ulei de măsline
usturoi
ierburi aromate
sare
piper
Mod de preparare:
Mărunțiți usturoiul și amestecați-l cu ulei de măsline și ierburi aromate.
Lăsați pieptul de pui să stea în marinadă timp de cel puțin o oră și apoi grătarul. Simplu și delicios!
Burgeri Cu Carne de Vită
Ingrediente:
carne de vită mărunțită,
ceapă,
sare,
piper,
chiflă,
condimente preferate.
Mod de preparare:
Amestecați carnea cu ceapă, sare, piper și condimentele preferate.
Formați burgerii și gătiți-i la grătar. Serviți într-o chiflă cu garnituri alese.
Legume la Grătar
Ingrediente:
diverse legume (ardei, dovlecei, vinete, roșii)
ulei de măsline
sare
piper
Mod de preparare:
Tăiați legumele în felii sau bucăți, amestecați-le cu ulei de măsline, sare și piper.
Puneți-le pe grătar până se înmoaie și capătă o culoare frumoasă.
Mazăre în Stil Grătar
Ingrediente:
mazăre proaspătă sau congelată
unt
sare
piper
Mod de preparare:
Puneți mazărea într-o folie de aluminiu cu unt, sare și piper.
Împachetați strâns și grătarul timp de câteva minute.
Coaste de Porc cu Glazură Barbeque
Ingrediente:
coaste de porc
sos barbeque
condimente
Mod de preparare:
Ungi coastele cu sos barbeque și le condimentezi după gust.
Le gătești lent la grătar până devin moi și glazurate.
Creveți la Grătar
Ingrediente:
creveți
ulei de măsline
lămâie
usturoi
sare
piper
Mod de preparare:
Amestecați creveții cu ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie, sare și piper.
Gătiți-i pe grătar până devin roz și aromatizați cu lămâie.
Brânză Halloumi la Grătar
Ingrediente:
brânză Halloumi
ulei de măsline
mentă proaspătă
Mod de preparare:
Tăiați brânza în felii, ungeți-le cu ulei de măsline și grătarul până se rumenesc.
Presărați cu frunze de mentă proaspătă.
Pachete de Folie cu Fructe de Mare
Ingrediente:
fructe de mare (creveți, calamari, midii)
unt
usturoi
lămâie
condimente
Mod de preparare:
Așezați fructele de mare pe o folie de aluminiu cu unt, usturoi, suc de lămâie și condimente. Împachetați și gătiți la grătar până sunt gata.
Pastramă de Pui cu Mustar și Miere
Ingrediente:
pastramă de pui,
muștar,
miere,
condimente.
Mod de preparare:
Amestecați muștarul și mierea, ungeți pastrama de pui și gătiți-o la grătar până se caramelizază.
Ciuperci la Grătar cu Usturoi și Pere
Ingrediente:
ciuperci
ulei de măsline
usturoi
pere
sare
piper
Mod de preparare:
Amestecați ciupercile cu ulei de măsline, usturoi, pere feliate, sare și piper.
Gătiți-le până devin aurii și aromate.
Aceste rețete simple la grătar vor face din orice zi de grătar o experiență delicioasă.
Acum, toate trebuie să faceți este să vă aprindeți grătarul și să vă bucurați de mâncarea minunată pe care o veți prepara!
Sandwich cu Pui la Grătar din: piept de pui la gratar, paine integrala, maioneza, iaurt grecesc, mustar dijon, usturoi, sare, piper, frunze de salata verde, rosii, ceapa rosie, cascaval. Ingrediente: 2 piepturi de pui la grătar (aproximativ 200g fiecare) 4 felii de pâine integrală sau pâine de cereale 2 linguri de maioneză 2 linguri […]
Homar la grătar cu Unt de ierburi aromate din: homari, unt, usturoi, ierburi aromate, suc de lamaie, sare, piper. Aroma proaspătă a ierburilor și a usturoiului se îmbină armonios cu gustul bogat al cărnii de homar, iar gătitul la grătar adaugă o notă ușor afumată. Ingrediente: 2 homari proaspeți 4 linguri de unt nesărat, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.