Ce Gatim Azi ? 10 Retete Gustoase

Printeaza

Ce Gatim Azi:

Supa_de_pui_cu_legume_si_patrunjel_05

Reteta zilei: Supa de pui cu legume si patrunjel

Supa de pui cu legume si patrunjel din: supa, morcovi, telina, ceapa, piept de pui, taitei, sare, cimbru, oregano, ulei de masline, patrunjel. Ingrediente: 3 cesti de supa 1 ceasca morcovi, tocat 2 tulpini de telina tocata 1 ceapa, tocata 1 piept de pui, fiert 1 ceasca de taitei sare cimbru oregano ulei de masline […]

Friptura_de_vita_in_sos_de_bere_neagra_07

Reteta zilei: Friptura de vita in sos de bere neagra

Friptura de vita in sos de bere neagra din: bere neagra, sos teriyaki, zahar brun, muschi de vita, sare, piper, ulei. Ingrediente: 200ml bere neagră 100ml sos teriyaki 2 linguri de zahăr brun 1 bucata muschi de vita 1 linguriță de sare 1 lingurita piper negru proaspat macinat ulei   Mod de preparare: Amestecati împreună […]

Oua_umplute_cu_maioneza_10

Reteta zilei: Oua umplute cu maioneza

Oua umplute cu maioneza din: oua, maioneza, mustar, sare, piper, boia de ardei. Poate iti place si Oua umplute cu mazare si sos pesto Ingrediente: 6 oua 3 linguri de maioneza 1 lingurita mustar sare și piper negru proaspat macinat, dupa gust boia de ardei     Mod de preparare: Fierbeti oualele într-o cratiță medie, […]

Prajituri_cu_ciocolata_si_crema_de_branza_16

Reteta zilei: Prajituri cu ciocolata si crema de branza

Prajituri cu ciocolata si crema de branza din: unt, zahar, cacao, sare, esenta de vanilie, oua, faina, fulgi de ciocolata amaruie, crema de branza, galbenus de ou. Ingrediente: ½ ceasca plus 2 linguri de unt nesărat 1 ¼ cana zahar tos ¾ ceasca plus 2 linguri de pudră de cacao neindulcita ¼ lingurita sare 1 […]

Pateuri_umplute_cu_cartofi_15

Reteta zilei: Pateuri umplute cu cartofi

Pateuri umplute cu cartofi din: cartof, ulei, ceapa rosie, ghimbir, usturoi, praf de curry, chili, turmeric, zahar, piper alb, sare, coriandru, aluat de patiserie, ou. Ingrediente: 1 cartof 2 linguri de ulei vegetal 1 ceapa rosie, tocata marunt 1 1/2 lingurite ghimbir proaspăt ras 1 catel de usturoi, tocat 1 lingurita praf de curry 1/4 […]

Sashlac cu miel

Reteta zilei: Frigarui de miel cu sos de rosii

Frigarui de miel cu sos de rosii din: usturoi, chimen, ghimbir, sare de mare, lamaie, cimbru, ulei de masline, carne de miel, dovlecei, frigarui de bambus, sos de rosii. Ingrediente pentru marinata: 4 catei de usturoi, tocat 1 lingurita de chimen 1 linguriță ghimbir 1 lingurita sare de mare Coaja și sucul de la 1 […]

Supa_crema_de_cartofi_dulci_cu_morcovi_05

Reteta zilei: Supa crema de cartofi dulci cu morcovi

Supa crema de cartofi dulci cu morcovi din: cartofi dulci, morcovi, supa de pui, ceapa, apa, scortisoara, nucsoara, patrunjel, unt. Ingrediente: 2 cartofi dulci, decojiti și tocati 6 morcovi, decojiti și tocati 1 l supa de pui ½ ceapa, tocata 1 ½ cesti de apa ½ lingurita scortisoara ½ lingurita nucsoara Pătrunjel pentru ornat 2-3 […]

Tocana_de_miel_cu_orez_basmati_05

Reteta zilei: Tocana de miel cu orez basmati

Tocana de miel cu orez basmati din: orez basmati, ulei de masline, ceapa, ghimbir, usturoi, ardei iute, curry, faina, supa de miel, sos de mango, otet de vin rosu, carne de miel. Ingrediente: 400g orez basmati fiert ulei de masline 1 ceapa, tocata marunt 2 buc ghimbir proaspat, decojit 6 catei de usturoi, tocat marunt […]

Salata_calda_de_legume_cu_branza_maruntita_12

Reteta zilei: Salata calda de legume cu branza maruntita

Salata calda de legume cu branza maruntita din: ulei de masline, porumb, dovlecel, ardei gras, ceapa rosie, chimen, chili, limeta, salata, praz, coriandru, fasole neagra, avocado, branza, usturoi, ardei iute, sos adobo, miere, chimen, sare. Ingrediente: 2 ½ linguri de ulei de măsline 1 porumb 1 dovlecel mic, cuburi 1 ardei gras rosu, tăiat felii […]

Spinare de vitel cu carne si ciuperci

Reteta zilei: Escalop de vitel cu sos de ciuperci

Escalop de vitel cu sos de ciuperci din: ulei de masline, unt, vitel, faina, sare, piper, bacon, ciuperci, smantana, vin alb, usturoi, ceapa verde, cimbru, cartofi prajiti, broccoli fiert. Ingrediente escalop de vițel: 1 lingura ulei de masline 100gr unt 4 fripturi de vitel 1 lingura faina 1 linguriță de sare 1 lingurita piper negru […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.