Reteta zilei: Oua umplute cu maioneza

Printeaza

Oua umplute cu maioneza din: oua, maioneza, mustar, sare, piper, boia de ardei.

Poate iti place si Oua umplute cu mazare si sos pesto

Oua_umplute_cu_maioneza_10

Oua umplute cu maioneza

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • sare și piper negru proaspat macinat, dupa gust
  • boia de ardei

 

 

Mod de preparare:

Fierbeti oualele într-o cratiță medie, acoerite cu apa timp de 11 minute. Transferati apoi in apa rece si lasati sa se raceasca inainte de a le decoji.

Oua_umplute_cu_maioneza_04

Dupa ce le-ati decojit, taiati in jumatati. Scoateți galbenusurile și puneti intr-un castron.

Oua_umplute_cu_maioneza_05

Pasati galbenusurile cu o furculita. Se adauga maioneza și muștar. Se condimentează după gust cu sare și piper.

Oua_umplute_cu_maioneza_06

Turnati umplutura intr-un pos si umpleti jumatatile de albus. Presarati cu boia si serviti.

Oua_umplute_cu_maioneza_08

Oua umplute cu maioneza

Oua_umplute_cu_maioneza_09

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.