Reteta zilei: Oua umplute cu maioneza
PrinteazaOua umplute cu maioneza din: oua, maioneza, mustar, sare, piper, boia de ardei.
Poate iti place si Oua umplute cu mazare si sos pesto
Ingrediente:
- 6 oua
- 3 linguri de maioneza
- 1 lingurita mustar
- sare și piper negru proaspat macinat, dupa gust
- boia de ardei
Mod de preparare:
Fierbeti oualele într-o cratiță medie, acoerite cu apa timp de 11 minute. Transferati apoi in apa rece si lasati sa se raceasca inainte de a le decoji.
Dupa ce le-ati decojit, taiati in jumatati. Scoateți galbenusurile și puneti intr-un castron.
Pasati galbenusurile cu o furculita. Se adauga maioneza și muștar. Se condimentează după gust cu sare și piper.
Turnati umplutura intr-un pos si umpleti jumatatile de albus. Presarati cu boia si serviti.
Oua umplute cu maioneza
Pofta buna!