Frigarui indiene cu pudra tandoori

Printeaza

Frigarui indiene cu pudra tandoori din: carne de miel, iaurt, lămâi, pudră tandoori, suc de lămâie, ulei, sare, piper, usturoi.

Frigarui_indiene_cu_pudra_tandoori

Ingrediente:

  •  600 g carne de miel
  •  2 pahare mici iaurt
  •  2 lămâi
  •  3 linguri pudră tandoori
  •  4 linguri suc de lămâie
  •  4 linguri ulei
  •  2 căţei usturoi
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Se amestecă iaurturile bine bătute cu sucul de lămâie, usturoiul pisat, uleiul si pudra tandoori. Se potriveşte de sare Si piper. Se taie carnea cuburi, se amestecă bine în marinata preparată anterior şi se lasă la frigider pentru o oră.

Carnea se înfige apoi pe tepuse alternativ cu felii de lămâie si se pune la cuptor pentru 30 de minute sau pe grătar pentru 15 minute. Intre timp, orezul se fierbe în apă măsurată de 3 ori cantitatea lui şi cu un pic de şofran. Se aduc frigăruile la masă cu orezul fiert.

Frigarui indiene cu pudra tandoori

Frigarui_indiene_cu_pudra_tandoori

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.