Foie gras cu sos caramel (Franţa)

Printeaza

Ficatul de raţă se fierbe în lapte. Se scoa­te, se răceşte, apoi se pasează, adăugând puţin ulei de măsline, sare, piper şi cognac. Se ţine la frigider 3-4 ore înainte de servire. O reţetă tradiţională franţuzească îl recomandă cu sos de caramel.

Foie gras cu sos caramel

Foie_gras_cu_sos_caramel

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Vreau sa incerc si eu

  2. Corina Calinescu

    imi aduce aminte de Paris 🙂

  3. Asta-i toata?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.