Ficăţei in aluat

Printeaza

Ficăţei in aluat

Ingrediente:Ficăţei in aluat

  • 500 g ficăţei de pasăre
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • ulei
  • sare
  • 1 cană de lapte sau apă

 

Mod de preparare:

Baţi bine ouăle, apoi le amesteci cu laptele, după gust, după care adaugi făina în ploaie amestecând bine ca să nu se formeze cocoloaşe.

După ce s-au scurs bine ficăţeii, îi treci prin făină apoi prin aluatul preparat înainte şi îi prăjeşti în ulei.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ficatei in aluat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.