Fazan copt la ceaun
PrinteazaFazan copt la ceaun din: fazan, slanina, zeama de carne de pasare, coniac, untura, unt, sare.
- un fazan
- 250 g de slănină
- 4 linguri de zeamă de carne de pasăre
- 2 linguri de coniac
- untură sau unt
- sare
Mod de preparare:
Fazanul, curăţat, se sărează înăuntru şi se umple cu o lingură plină de slănină tocată foarte mărunt.
Se înveleşte cu felii de slănină, se leagă cu o sforicică şi se coace în ceaun, în care am pus grăsime. După ce s-a fript, se scoate slănina, se pune din nou în ceaun, iar deasupra se toarnă coniacul şi zeama de carne.
După câteva minute, se ia de pe foc şi se serveşte.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/fazan-copt-la-ceaun html
A iesit bun fazanu?