Dovlecei umpluti cu branza si verdeata

Printeaza

Dovlecei umpluti cu branza si verdeata din: dovlecei, sare, ardei grasi, ceapa verde, ridichi, mozzarella, verdetata tocata, ulei de masline, boabe de piper.

Dovlecei_umpluti_cu_branza_si_verdeata

Ingrediente:

  •  4 dovlecei (de cca 200 g)
  •  sare
  •  3 ardei graşi (galbeni şi verzi)
  •  4 cepe verzi
  •  1 legătură ridichi
  •  200 g mozzarella light
  •  3 linguri verdeaţă tocată
  •  1 lingură ulei de măsline
  •  boabe de piper asortate, pisate

Mod de preparare:

Se spală dovleceii, se şterg, se taie în două pe lung şi se scobesc de miez.

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt. Se sărează în interior dovle­ceii şi se aşază cu partea tă­iată în jos.

Se spală legumele pentru umplutură. Se curăţă ardeii graşi de cotoare, pieliţele albe şi seminţe.

Se taie pulpa cuburi. Se toacă ceapa ver­de. Se taie ridichile felii. Se scurge brânza şi se taie fâşii

Se amestecă legumele într-un castron, se sărează, se piperează şi se înglobea­ză verdeaţa tocată.

Se umplu dovleceii cu această compoziţie, se aşază deasu­pra fâşii de mozzarella şi se coc timp de cca 20 min. în cuptorul încins la 170 °C.

Se scot din cuptor şi se ser­vesc imediat.

Dovlecei umpluti cu branza si verdeata

Dovlecei_umpluti_cu_branza_si_verdeata

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Dovlecei umpluti cu kaizer

Dovlecei umpluti cu kaizer

Dovlecei umpluti cu kaizer din: dovlecei, kaizer, rosii, ceapa, ardei morcov, boabe de porumb, ulei, cimbru, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei 50 g kaizer 2 rosii 1 ceapa 1 ardei 1 morcov 2-3 linguri boabe de porumb fiert 2 linguri ulei 1/2 lingura cimbru uscat 4 felii de cascaval sare piper   Mod de […]

 

Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez din: dovlecei, ciuperci, ceapa, patrunjel, marar verde, paine, galbenus, lapte, smantana, orez, unt, sare, piper. Inrgediente: 5 dovlecei 300 g ciuperci 2 cepe patrunjel si marar verde 1 felie paine 1 galbenus 1/2 pahar lapte 200 g smantana 2 linguri orez 3-4 linguri ulei sare piper   Mod de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.