Detoxifierea fara carne

Printeaza

Detoxifierea fara carne. Putem începe încă de pe acum o cură uşoară, care să aibă un scop dublu: atât pierderea ţesutului adipos excedentar, cât şi detoxifierea organismului obosit de regimul bogat în grăsimi, dulciuri şi carne.

Adoptati o dietă fără carne, echilibrată în nutrienţi şi uşor de respectat, care să poată fi urmată fără probleme şi cu eficienţă maximă.

Detoxifierea fără carne

Ca o regulă generală, înainte de a consuma orice aliment din cele prescrise, trebuie să vă gândiţi serios dacă vă este foame sau nu. Dacă nu, puteţi renunţa la respectiva masă sau gustare.

Nu este admis să renunţaţi la două mese sau gustări succesive. Este interzis să renunţaţi la ceaiuri.

Nu puteţi cumula alimentele de la o masă cu cele de la masa următoare.

Alimentele indicate pentru o anumită masă nu pot fi înlocuite cu cele de la altă masă, deci componenţa alimentară a micului dejun nu este interschimbabilă cu cea a cinei sau mesei de prânz, chiar dacă per total în ziua respectivă se consumă acelaşi număr de calorii.

 

Detoxifierea fara carne

Detoxifierea fara carne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Cum sa slabesti

Reguli pentru detoxifierea organismului

După exagerările gastronomice la care ne supunem organismul în perioada iernii, mulţi ne propunem o cură de eliminare a toxinelor şi kilogramelor. Pentru realizarea acestui deziderat, trebuie să avem în vedere câteva reguli, precum şi faptul că nu există metode care să producă minuni peste noapte. Mediul în care trăim şi alimentele pe care le […]

 

 

Savurati!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.