Dieta cu ceai
PrinteazaMic dejun:
- o cană de ceai negru îndulcit cu o linguriţă de miere de salcâm
- o felie de pâine integrală (20 g) prăjită sau nu
- 50 g urdă nesărată
Gustare:
- o cană de ceai verde neîndulcit
- sucul dintr-o lămâie mică
Prânz:
- salată din: o salată verde, 20 g boabe de porumb din conservă sau congelate, un borcan de iaurt 1,5% grăsime (125 g), o linguriţă ulei de măsline, 1 linguriţă de oţet balsamic, 30 g boabe de fasole albă sau roşie fierte
Gustare:
- 100 ml lapte 1,5% grăsime
- 4-5 migdale crude
Cina:
- supă-cremă de rădăcinoase – 200 ml (morcovi, păstârnac, ţelină, ceapă, fierte şi mixate, la care se adaugă condimente după gust şi o linguriţă de ulei de măsline)