Reguli pentru detoxifierea organismului

Printeaza

După exagerările gastronomice la care ne supunem organismul în perioada iernii, mulţi ne propunem o cură de eliminare a toxinelor şi kilogramelor.

Pentru realizarea acestui deziderat, trebuie să avem în vedere câteva reguli, precum şi faptul că nu există metode care să producă minuni peste noapte.

Mediul în care trăim şi alimentele pe care le consumăm conduc la acumularea de toxine. Corpul nostru ar trebui să elimine produşii toxici de metabolism, dar obiceiurile noastre încetinesc eliminarea acestora.

Eliminaţi pe cât posibil alimentele care produc prin metabolizare o cantitate mare de substanţe nocive organismului.

Putem începe detoxifierea organismului printr-un peeling al întregului corp, cu ajutorul unei mănuşi aspre sau al unei perii speciale, concomitent unui masaj blând. Aceasta va activa circulaţia sangvină, drenajul limfatic şi va îndepărta celulele moarte.

Consumul insuficient de lichide va produce eliminarea greoaie a reziduurilor, de aceea se recomandă consumul a 2 litri de apă pe zi, proveniţi din lichidele şi alimentele ingerate.

Hidratarea suficientă va contribui la eliminarea corectă a toxinelor prin transpiraţie şi urină, fără afectarea aparatului renal, şi la un tranzit intestinal fiziologic. Se poate consuma un pahar de apă plată pe stomacul gol, ceea ce va stimula motilitatea tubului digestiv.

Evitaţi consumul apei de la robinet pe timpul perioadei de detoxifiere dacă nu deţineţi un aparat de filtrare a apei. înlocuiţi consumul de cafea cu acela de ceai verde care are efect energizant şi ajută la eliminarea toxinelor.

Nu consumaţi alcool, acesta în urma metabolizării va produce o cantitate mare de substanţe toxice pentru organism!

 

Reguli pentru detoxifierea organismului

Reguli pentru detoxifierea organismului

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.