Desert cu salată de fructe si inghetata

Printeaza

O reteta delicioasa de desert cu salata de fructe si ingheatata din: piersici, struguri, pere, kiwi, zmeura, prune, lichior de cirese, frisca, lamaie si zahar.

Ingrediente:Desert cu salata de fructe si inghetata

  • 3 piersici
  • 2 ciorchini de struguri (alb şi negru)
  • 3 pere
  • 2 kiwi
  • 200 g zmeură
  • 5 prune
  • 50 ml lichior de cireşe
  • 400 g frişcă
  • 1 lămâie
  • 100 g zahăr

Mod de preparare:

Cureţi piersicile, prunele şi perele de sâmburi, bucăţile de kiwi de coajă, apoi le tai pe toate cubuleţe. Speli strugurii, iei boabele de pe ciorchine, le pui împreună cu celelalte fructe tăiate cubuleţe într-un castron, adaugi lichiorul, 2 linguri de zeamă de lămâie şi 3-4 linguri de zahăr şi le laşi 15-20 de minute să se marineze.

Desert cu salata de fructe si inghetata1

Baţi frişca cu zmeură, 1 lin­gură zeamă de lămâie şi zahărul rămas şi dai îngheţata la congelator. Pui apoi în cupe salata de fructe şi câte 2-3 linguri de îngheţată în fiecare cupă.

 

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • salata de fructe cu inghetata
  • salata de fructe cu frisca si inghetata
  • salata de fructe cu inghetata si frisca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.