Creveţi la grătar

Printeaza

O reteta de creveti la gratar din: maioneza, mustar, capere, ceapa verde, sare, piper, usturoi, creveti si ulei de masline.

Ingrediente:Creveţi la grătar

  • 100 g maioneză
  • 2 linguri muştar
  • 1 lingură capere
  • 1 lingură rondele de ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 1 căţel de usturoi
  • 16 crevete cu tot cu carapace
  • 2 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se amestecă maioneza cu muştar, capere, ceapă verde, sare şi piper. Se toacă usturoiul. Se crestează creveţii pe spinare şi li se scoate intestinul negru. Se amestecă uleiul de măsline cu usturoi, sare şi piper.

Creveţii se amestecă împreună cu această compoziţie şi se frig într-o tigaie-grill cca 6-8 minute, întorcându-i ocazional. Alături se serveşte maioneza cu muştar.

Creveţi la grătar

Creveţi la grătar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.