Cremă – spumă de ciocolată

Printeaza

Cremă – spumă de ciocolată

Ingrediente:Cremă - spumă de ciocolată

  • 200g ciocolată neagră
  • 1 pahar plin cu frişcă neindulcita
  • 2 linguri de unt
  • 5 ouă cât de proaspete
  • 1 prăfuleţ de sare
  • 1 lingură zahăr

 

Mod de preparare:

Smântână se încălzeşte uşor şi se amestecă cu ciocolată topită şi unt. Se adaugă gălbenuşurile, unul câte unul, un vârf de cuţit de sare, amestecând viforos, să se cremuiască.

Se bat albuşurile, se leagă cu zahăr, puţin câte puţin, până se leagă spumă.

Se amestecă cremă şi spumă, se potriveşte coleaşa în cupe, se presară cu coajă de portocală zaharisită, se dă la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.