Cozonac din legume

Printeaza

Cozonac din legume din: cartofi, morcovi, mazare, fasole, spanac, margarina, faina, lapte de soia, cascaval de soia, sare, piper.

Ingrediente:Cozonac din legume

  • 500 g cartofi
  • 200 g morcovi
  • 200 g mazăre
  • 200 g fasole verde
  • 500 g spanac
  • 100 g margarină
  • 100 g făină
  • 400 ml lapte de soia
  • 200 g caşcaval de soia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi în apă cu sare legumele (fără spanac), le scurgi şi le pa­sezi. Separat, opăreşti şi spana­cul în apă cu sare. Il scurgi şi îl laşi la rece. Prepari un sos alb din margarină, făină şi lapte de soia, iar când se răcoreşte, adaugi caşcavalul ras şi piperul, încet, încet, adaugi pe rând şi legumele, apoi spanacul, ames­tecând încet şi bine.

Poriveşti gustul de sare şi de piper.

Ungi şi tapetezi cu făină o formă de cozonac, apoi pui compoziţia şi o dai la cuptor pentru 25-30 de minute, după ce ai presărat-o cu caşcaval ras şi cu pătrunjel verde.

Este un cozonac bogat în vitami­ne, uşor, potrivit pentru o zi caldă de vară.

 

Cozonac din legume

Cozonac din legume

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.