Cozonac raw-vegan cu ovaz

Printeaza

Cozonac raw-vegan cu ovaz din: fulgi de ovaz, curmale, smochine, unt de cocos sau unt de cacao, sare, mac, miere, portocala.

Ingrediente:Cozonac raw-vegan cu ovaz

  • 300 g fulgi de ovăz măcinaţi
  • 200 g curmale
  • 100 g smochine
  • 4-5 linguri unt de cocos sau unt de cacao
  • un praf de sare

Pentru umplutura de mac:

  • 300 g mac măcinat
  • 3-4 linguri miere sau îndulcitor de ştevie puţină coajă de portocală rasă
  • 3-4 linguri suc de portocală
  • 2-3 linguri unt de cacao
  • un praf de sare

 

Mod de preparare:

Hidratezi smochi­nele şi curmalele, după care le mărunţeşti cu blenderul. Topeşti la foc mic untul. Amesteci apoi toate ingredientele pentru aluat şi îl întinzi pe un celofan.

Topeşti untul la foc mic. Il ames­teci apoi cu restul ingredientelor pentru umplutură, până la omo­genizare. Intinzi umplutura peste aluatul de pe celofan, rulezi şi dai cozonacul la frigider, pentru apro­ximativ 1-2 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.