Conopida cu usturoi la cuptor

Printeaza

Conopida cu usturoi la cuptor din: rosii, sare, piper, conopida, ceapa, ulei, usturoi, unt, cascaval.

Ingrediente:Conopida cu usturoi la cuptor

  • 2 roşii mari
  • sare
  • piper
  • 2 conopide mici
  • 1 ceapă mică
  • 4-5 linguri ulei
  • 2-3 căţei usturoi
  • unt
  • 1/2 pahar apă
  • caşcaval

 

Mod de preparare:

Speli, tai capacele şi scoţi pulpa roşiilor. Le sărezi, le piperezi şi le umpli cu un ames­tec pe care-l faci din pulpa de roşii rămasă, usturoiul tocat, ceapa călită, o jumătate de co­nopidă opărită şi mărunţită.

Intr-un vas termorezistent, uns un unt, aşezi roşiile umplute, în jurul lor, bucheţele de conopidă fierte în prealabil în apă cu sare şi stropeşti cu ulei şi puţină apă.

Razi caşcaval şi dai vasul la cuptor 20-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.