Coaste de vita cu muştar

Printeaza

Coaste de vita cu muştar din: coaste de vita, ulei de masline, sare grunjoasa, ceapa, mustar, cimbru, rozmarin, vin rosu.

 

Ingrediente:Coaste_de_vita_cu_mustar

  • 1,5 kg coaste de vita
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • 2 cepe mari, taiate inele
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri cimbru, tocat
  • 1 lingura rozmarin
  • 300 ml vin rosu

 

 

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la semnul 7/220″C. Presară carnea cu piper şi apoi unge cu 1 lingură de ulei şi cu sarea.

Aşază apoi în tava de friptură pe un strat de ceapă şi dă la cuptor de 15 min. Micşorează temperatura la semnul 4/180 C.

Combină muştarul cu uleiul rămas şi condimentele rămase şi unge uniform.

Adaugă în tavă vinul şi 100 ml apă şi continuă să ţii la cuptor 12 min pentru fiecare 500 g de carne pentru a obţine o friptură în sânge sau 18 min/500 g pentru o friptură pătrunsă şi 25 min/500 g pentru o friptură bine făcută.

Lasă friptura să stea deoparte 30 min la cald. Taie felii şi serveşte cu sosul din tavă.

Coaste de vita cu muştar

Coaste_de_vita_cu_mustar

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Coaste_de_vita_inabusite_in_bere

Coaste de vita inabusite in bere

Coaste de vita inabusite in bere din: coaste de vita, sare, piper, ulei de rapita, bere, supa de vita, morcovi, ceapa, telina, usturoi, foi de dafin. Ingrediente: 1 kg de coaste scurte de vită sare piper 2 linguri ulei de rapiţă 2 cutii sau sticle de bere Guinness 2 ceşti supă de vită 3 morcovi […]

Bors de vita cu sfecla

Bors polonez cu sfecla si coaste de vita

Bors polonez cu sfecla si coaste de vita din: coaste de vită, kaizer, frunze de dafin, boabe de piper, boabe de ienibahar, seminţe de fenicul, ceapa, rădăcinoase (morcov, ţelină, pătrunjel), praz (partea albă), untura, varza, sfecla rosie, hribi uscaţi, cârnaţi de casă afumaţi, smântână, sare, piper. Ingrediente: 300 g coaste de vită 200 g kaizer 6 frunze de dafin 10 boabe de piper […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.