Clatite cu branza sarata si ceapa

Printeaza

Clatite cu branza sarata si ceapa din: făina, ulei, unt, sare, lapte, branza feta, ceapa, ceapă verde sau ceapa ciorii.

Clatite_cu_branza_sarata_si_ceapa

Ingrediente:

  • 125 g făina
  • 2 linguri ulei
  • 50 g unt
  • 1/4 linguriţă sare
  • 350 ml lapte

Pentru umplutură:

  • 250 g brânză feta
  • o ceapă mică
  • câteva fire ceapă verde sau ceapa ciorii
  • puţin ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Pentru aluat, se topeşte untul, apoi se pregătesc celelalte ingrediente. Intr-un castron se pun ingredientele pentru aluat în ordinea înscrisă. Se amestecă timp de un minut si apoi se strecoară.

Se coc clătitele în tigaia unsă foarte puţin cu ulei, se umplu apoi cu brânza amestecată cu ceapa răzuită si se aduc la masă legate ca o punguţă cu fite de ceapă verde sau ceapa ciorii.

Clatite cu branza sarata si ceapa

Clatite_cu_branza_sarata_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.