Ciuperci cu vin si smantana

Printeaza

Ciuperci cu vin si smantana din: ciuperci, vin, ulei, ceapa verde, rosii, smantana, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_cu_vin_si_smantana

  • 1/2 kg ciuperci pleurotus
  • 1/2 pahar vin alb
  • 1/2 pahar ulei
  • 10 ceapa verzi
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli ciuper­cile şi le tai feliuţe. Cureţi şi speli ceapa, o tai mărunt şii o căleşti în ulei împre­ună cu ciupercile. Le pui capac şi le laşi să se înmoa­ie în zeama lor, pe foc mic. Opăreşti roşiile, le decojeşti, le tai felii şi le adaugi peste ciuperci împreună cu pătrun­jelul tocat, sare şi piper după gust.

Torni apoi vinul şi fierbi mâncarea la cuptor timp de 15-20 de minute. La final, adaugi smântână şi potriveşti de sare. Serveşti mâncarea cu pătrunjel verde tocat mărunt.

Ciuperci cu vin si smantana

Ciuperci_cu_vin_si_smantana

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.