Ciorba de sfecla cu verdeata

Printeaza

Ciorba de sfecla cu verdeata din: sfecla, ceapa, morcov, cartof, patrunjel, telina, ulei, leustean, marar, otet, sare.

Ingrediente:Ciorba de sfecla cu verdeata

  • 1 sfeclă roşie
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 rădă­cină de pătrunjel
  • 1 telină
  • 3 linguri de ulei
  • 2 legă­tură de leuştean
  • 1 legătură de mărar
  • otet
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa, zarzavaturile se curăţă, se dau pe răzătoarea mare şi se călesc în ulei. Se adaugă 2 l de apă şi se pun la fiert împreună cu sfecla cu­răţată şi rasă pe răzătoarea mare şi cartoful tăiat cubuleţe.

După ce au fiert se adaugă verdeaţa tocată mărunt şi se potriveşte de sare.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.