Cea mai simpla prajitura cu caise

Printeaza

Cea mai simpla prajitura cu caise din: ouă, zahăr, ulei, făină, apă rece, caise fără sâmburi.

Ingrediente:Cea_mai_simpla_prajitura_cu_caise

  • 8 ouă
  • 13 linguri zahăr
  • 8 linguri ulei
  • 13 linguri făină
  • 1 ceşcuţă apă rece
  • 1 farfurie de caise fără sâmburi

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă cu un praf de sare. Pui treptat zahărul şi baţi până ce albuşul se întăreşte şi zahărul s-a topit. Adaugi ceşcuţa de apă şi gălbenuşurile, frecate mai întâi cu ulei. Pui făina în ploaie şi amesteci uşor cu un tel, de jos în sus.

Ungi şi tapetezi o tavă mai adâncă, torni compoziţia şi, deasupra, pui jumătăţi de caise cu partea exterioară în sus. Coci prăjitura la foc potrivit timp de 30 – 35 de minute.

Tai prăjitura rece şi o presari cu zahăr pudră.

Cea mai simpla prajitura cu caise

Cea_mai_simpla_prajitura_cu_caise

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.