Cartofi pai

Printeaza

Cartofi pai

Ingrediente:Cartofi pai

  • 750 g cartofi
  • grăsime încinsă
  • sare

Mod de preparare:

Curăţăm de coajă cartofi cruzi, îi tăiem în formă de beţişoare lungi, ca firele de paie, şi cu 10-15 minute înainte de a-i servi, îi prăjim în grăsime încinsă.

Pu­tem să-i prăjim într-o strecurătoare mai mare, pe care o cufundăm împreună cu cartofii în grăsimea încinsă.

Scoatem apoi cartofii pe o hîrtie albă, într-o tavă şi îi servim imediat lîngă frip­tură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.