Cartofi cu ceapa si miere

Printeaza

Cartofi cu ceapa si miere din: cartofi, unt, lapte, ceapa, miere, otet balsamic, ulei, sare.

Cartofi_cu_ceapa_si_miere

Ingrediente:

  •  un kg cartofi
  •  150 g unt
  •  250 ml lapte
  •  3 cepe albe
  •  o linguriţă miere
  •  2 linguri oţet balsamic
  •  2 linguri ulei
  •  sare

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă clocotită cu sare. Intre timp, ceapa se taie peş­tişori şi se pune la călit în ulei.

După ce ceapa s-a înmuiat, se adaugă mierea amestecată cu oţet balsamic şi se lasă încă 10 minute la foc mic.

Cartofii se mărunţesc, se amestecă bine cu unt şî lapte fierbinte şi apoi se aduc la masă cu sosul de ceapă şi carne, după gust.

Cartofi cu ceapa si miere

Cartofi_cu_ceapa_si_miere

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.