Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde

Printeaza

Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde din: cartofi, branza tofu, sare, piper, patrunjel, ceapa verde.

Ingrediente:Cartofi umpluti cu tofu si ceapa verde

  • 5 cartofi de marime medie
  • 200 g branza tofu
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui ia fiert în coajă. Când sunt gata, îi laşi 5 minute la răcit, apoi îi tai în do­uă, pe lung. Scobeşti fiecare bu­cată de cartof, cât să nu rămână coaja prea subţire.

Pui într-un bol miezul scobit şi-l amesteci cu sa­rea, piperul, ceapa şi pătrunjelul tocate şi jumătate din brânza to­fu dată prin râzătoare.

Umpli fie­care bucată de cartof cu ameste­cul obţinut, peste care presari to­fu răzuit. Pui cartofii într-o tavă tapeta­tă cu hârtie de copt şi-i dai la cup­tor 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.