Cartofi copti umpluti cu bacon

Printeaza

Cartofi copti umpluti cu bacon din: cartofi, piept de pui, condimente,  bacon, ceapa verde, branza rasa, ulei, unt, smantana.

Ingrediente: Cartofi copti umpluti cu bacon

  • 6 cartofi
  • 1 piept de pui
  • mix de condimente, dupa preferinta
  • 2 linguri dressing, dupa prferinta
  • 4 felii bacon
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1 1/2 cana de branza rasa
  • ulei si unt
  • smantana, pentru servire

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Spălați bine cartofii, apoi uscati cu prosoape de hartie. Ungeti cu ulei și puneție pe o foaie de copt. Coaceți cartofii timp de aproximativ 30 de minute.

Între timp, se taie pieptul de pui fasii. Presarati cu condimente.

Într-o tigaie rumeniti baconul. Transferati o parte din grasimea din tigaie intr-un bol; in grasimea ramasa rumeni carnea de pui pe ambele parti.

Lasati sa se raceasca, iar apoi maruntiti. Adaugati 2 linguri de dressing si amestcati.

Între timp, se toaca marunt ceapa verde si pastrati deoparte. Taiati cartofii raciti in jumatate pe lungime. Scobiti mijlocul cartofilor.
Topiti untul si incingeti impreuna cu uleiul.

Ungeti partea interioara si exterioara a cartofilor cu uleiul si untul si dati din nou la cuptor pentru 5-8 minute. Intoarceti si rumeniti si pe cealalta parte.

Umpluti apoi cartofii cu amestecul de pui. Presarati brânza rasă, ceapa verde și garnisiti cu bacon. Dati la cuptor timp de 5-8 minute.

Garnisiti cu ceapa verde si serviti cu smantana.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.