Cartofi umpluti cu bacon

Printeaza

Cartofi umpluti cu bacon din: cartofi, unt, bacon, cascaval, smantana, sare.

Ingrediente:Cartofi umpluti cu bacon

  • 4 cartofi mari
  • 50 g unt
  • 100 g bacon afumat
  • 100 g caşcaval ras
  • 100 ml smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii foarte bine spălaţi se pun la fiert în coajă. Se lasă 25 de minute, se scurg şi se lasă la răcit.

Baconul tăiat cubuleţe se rumeneşte în tigaie, se scobesc cartofii iar miezul scos se pune într-un castron. Se zdrobeşte, se amestecă cu untul topit, smântână, baconul, sare, după gust, şi jumătate din cantitatea de caşcaval.

Se umplu cartofii, se presară deasupra cu restul de caşcaval si se dau la cuptor pentru 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.