Carne de vita Kobe

Printeaza

Iîn Japonia, carnea de vită Kobe se vinde la preţuri piperate, iar iubitorii de vită de pretutindeni o consideră o delicatesă desăvârşită. Este fragedă, aromată şi oferă din belşug un gust descris ca picant, delicios, cu o aromă intensa de carne.

Ceea ce face carnea Kobe deosebită este vita din specia Wagyu a rasei negre Tajima-ushi. Aceste vite se cresc în regiunea Hyogo, a cărei capitală estte oraşul Kobe.

Producţia de carne de vită a fost întotdeauna scăzută în Japonia. Drept urmare, raseele japoneze au fost crescute într-o relativă izoblare, păstrând anumite caracteristici eliminate de-a lungul vremii la alte rase, mai răspândite.

Vitele Kobe sunt hrănite cu bere, pentru a le stimula apetitul, şi masate, pentru a le relaxa.

Carnea de vită Kobe are o textură remarcabilă – minuscule granule de grăsime sunt distribibuite în mod uniform în bucăţile de carne, topindu-se în timpul gătirii şi împiedicânnd astfel uscarea cărnii.

 

Carne de vita Kobe

Carne de vita Kobe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.