Friptura de vita cu sos de mustar si hrean

Printeaza

Friptura de vita cu sos de mustar si hrean din: carne de vita, usturoi, rozmarin, cimbru, patrunjel, condimente, sare de mare, piper, ulei de masline, hrean, smantana si mustar dijon.

Ingrediente:Friptura de vita cu sos de mustar si hrean

  • 7-8 bucati carne de vita
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de frunze proaspete de rozmarin, tocat fin
  • 2 linguri de frunze proaspete de cimbru, fin tocat
  • 2 linguri frunze de patrunjel, tocat marunt
  • 2 linguri de condimente italiene
  • 1 lingura sare de mare
  • 1 lingura de piper negru proaspat
  • ½ ceasca ulei de măsline

Ingrediente sos:

  • hrean ras
  • ¼ ceasca smantana
  • 1 linguriță de muștar Dijon
  • sare de mare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Amestecati condimentele cu ulei de masline, sare si piper si ungeti carnea cu ele. Adaugati usturoi. Lasati la macerat.

Se incalzeste cuptorul la 280C.

Puneti friptura in tava pe hartie de copt. Adaugati si ingredientele ramase in castron de la macerat. Dati la cuptor pentru 45 de minute. Reduceti apoi temperatura la 200 C si mai gatiti inca 30 de minute.

Acoperiti cu folie de aluminiu si mai gatiti pentr 30 de minute.

Pregatiti sosul prin combinarea ingredientelor si amestecarea acestora pana la omogenizare. Serviti friptura de vita cu sos de mustar Dijon si hrean.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/friptura-de-vita-cu-sos-de-mustar-si-hrean html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.