Carnati oltenesti cu cimbru

Printeaza

Carnati oltenesti cu cimbru din: carne de porc, sare, usturoi, cimbru, zeama de carne, mate.

Ingrediente: Carnati oltenesti cu cimbru

  • 1 kg carne de porc slabă
  • sare
  • usturoi
  • cimbru
  • 1 pahar cu zeamă de carne
  • maţe subţiri bine curăţate

 

Mod de preparare:

Toci carnea de porc folosind un cuţit sau o secure ascuţită, amesteci cu condimentele, sărezi şi subţiezi amestecul cu zeamă de carne (călduţă).

Speli maţele cu atenţie, le ţii în apă cu oţet, le limpezeşti în mai multe ape reci, apoi le umpli cu carne.

Se pun la rece 2 zile, după care se pun la afumat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.