Caras la cuptor

Printeaza

O reteta de caras la cuptor din: caras, ceapa, telina, morcov, usturoi, cartofi, vin alb sec, patrunjel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Caras la cuptor

  • 1 caras mai maricel
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 8 catei de usturoi
  • 4 cartofi
  • 1 pahar vin alb sec
  • 1 legatura de patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

Preparare:

Curata pestele de solzi si intes­tine si cresteaza-l din loc in loc. Unge-l cu ulei si condimenteaza-l cu sare si piper.

Asaza-l intr-o tava pe pat de morcov, telina si frunze de patrunjel. De jur-imprejur pune cartofii taiati rondele. Stropeste cu putina apa si lasa la cuptor, la foc potrivit.

Spre final, adauga usturoiul zdrobit si stropeste cu vin din belsug. Gustul unui caras la cuptor va fi desavarsit daca adaugi si cateva felii de lamaie.

Caras la cuptor

Caras la cuptor

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • caras la cuptor
  • peste caras la cuptor
  • reteta caras la cuptor

3 comentarii

  1. Parca as gusta un peste si asta arata foarte bine

  2. Imi place carasul. E un peste dulce si gustos. Pacat ca are cam multe oase.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.