Caras la cupor cu rozmarin si vin alb

Printeaza

Caras la cupor cu rozmarin si vin alb din: caras, zeama de lamaie, ulei, sare, piper, praf de usturoi, rozmarin, vin alb.

Caras la cupor cu rozmarin si vin alb

Ingrediente:

  • 2 bucăţi caras
  • zeama de la 1 lămâie
  • ulei
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • rozmarin tocat
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli şi îl cres­tezi din 1 cm în 1 cm, pe ambele părţi. Faci o ma­rinată din zeamă de lămâie, sare, piper, usturoi, rozmarin şi vin şi le pui peste peşte.

Laşi peştele în marinată 2 ore. Aşezi peştele în tavă pe burtă, apoi dai tava la cuptor pentru 15 minute. Mai stropeşti din când în când cu marinata. Serveşti peştele cu cartofi copţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.